Followers

Sunday, March 20, 2011

classmate:)

arini ak nk share cite sal classmate ak.. mesti korg pun ad story sendiri kan sal clasmate korg nie.. ntah nape ak ase ak makin syg ngn classmate ak nie.. makin hari bile makin kenal dorg.. best sgt asenye.. padahal dah nak abis sem4 kan..

dulu xase rapat mcm skrg.. yela masing2 wat hal masing2 je.. sejak sem ni la buat kitorg sgt rapat.. dgn asgment yg memerlukan kerjasama 1 class.. selalu nye asgmnt just individu n group kan.. bile kitorg ade asgmnt class project.. semuanye bermula..

kredit to puan faizah 4 the asgmnt.. perkara itu buat kami ketawa n menangis same2.. kegembiraan mereka kegembiraan kami juga:) dengan slogan yg kami pegang "we share we care" buat kami paham erti kehidupan yang sebenarnye penuh onak dan duri.. tak semua org kn sgp berkorban tuk insan yg xde kaitan dengan mereka kan..

ape yg buat ak syg classmate ak nie sebab dorg ::sentiase gembire::sentiase senyum::sentiase memeriahkan keadaan:: sgt seronok bile ngn dorg.. terasa bahagia:)) serius korg

hah satu perkara yang aku perasan macam kite ni same n satu kepale kan bile camera ad depan mate.. hahaha sume nye gile cmera kan.. pantg org amik gmba.. mesti korg nk muke korg pun ade same kan.. lawak bile ingat balik.. nah tgk org2 yg ak syg nih

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::
:::::::::
::::
::

[UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK]



[rancak mereka bersembang]
**sebelum perasan cmera**
**selepas**



[mereka yg gile camera]




[lokasi: pusat bowling unimas]

**cari mane onet kt cn**



[bile gile mereka datang]






[onet sayang mereka]



[kedatangan mereka buat kami gembire n bahagia.. tapi sekejap je kan kite dapat bermesra.. kami sayang mereka semua.. kegembiraan mereka kegembiraan kami]
**boleh letak gambar van je.. gambar mereka xleh letak**



harap persahabatan kite akan sentiase gembire bahagia n kekal selamanye



**onet sayang mereka semua**


2 comments:

Nurul Afifah said...

rindu plak nak tgkap gmbr ngn membe2..huhu..

kayisyah kaisara said...

saye jugak sayang classmate saye,,,betul2 ho liow classmate kiter kan,,,,,,,,,kenangan terindah bila dak social work bersatu hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...