Followers

Wednesday, December 15, 2010

kalau la diberi peluang,, hurmm

PELUANG???!!
ape pendapat korang tentang peluang,,
adakah sume org nak peluang,, ramai kan nak,,

kalau korg diberi peluang kan,, ape korg nak buat??
sila komen n jawab ye,, heheh mcm paksaan pulak,,,
xde l;a bukan paksaan pun,,
saje2 share kan,,

bagi auni la kan,,
auni nie nk kate jahat xde la,,
tp nkal kot,,
suke buat bende xbg taw org,,
da buat baru gtaw,, hehhehe

kalo la diberi peluangkan,,
1. auni nk senangkan parents auni tok mase tua dorg,,auni nie degil kot,, tp auni lebih suke diam dr melawan ckp dorg,,kalo auni da diam,, mesti dorg tensen ckp ngn auni,,
2. auni nak belajar btol2,, ntah la,, kdang2 ase mmbazir je mse blaja auni,, mane x nye,, tensen blaja juh2 nie,, kt sarawak lak 2,, trnspot xde kot,, da la suke jln,, yg pnting nk g lbry pun susah,, juh gle kot,, konon je kann,, heheee shuuttt
3. auni nak betolkan keadaan skrg,, auni ase cam ade org sabotaj kehidupan auni,, ape yg auni buat sume xkene,, pastu nk report kt parents auni,, siap tmbh2 lg,, kdg2kan bile auni dpt taw,, bnde 2 xbtol pun,, sedey gle,, auni xpnah kco hdup dorg,, np dorg nk kco hdup auni,, korg jeles ke ngn auni,, auni nk ase bhgie skit pun xdpt,, xabis2 nk cr psl,, lau nk cr psl ngn auni xpyh la libatkan parents auni,, korg 2 bgus sgt ke,, smpai parents auni da susah nk caye auni,, korg bygkan la,, ape la yg korg da hasut kan,, auni nk sgt btulkan keadaan ni,, mcm2 da usaha auni buat,, tp xberjye,, auni xkan putus ase!!!
4. auni teringin sgt nk jumpe seseorg nie,, auni xtaw nape,, da lme kot kitorg x hangout,, rindu gile kat die,, ase nak jumpe die ari ni jugak,, tp ntah bile la dpt jumpe n sembang,, auni mang rindu die giler la,, sumpah

tolong la bagi peluang kt auni,, tolongtolongtolong ye
Ya Allah,, auni harap sgt auni ade peluang nak buat sume nie,, pjgkan umo auni,, berikan auni kekuatan supaya auni tabah menempuh segala dugaan dalam hidup auni,, sesungguhnya auni sangat2 berharap,, amin

4 comments:

hans said...

kalau diberi peluang saya nak belajar silat dan belasah pembuli2 tegar di sekolah
hahahaha

P/S : Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

White Eagle said...

Kalau diberi peluang, saya nak peluang yang lebih banyak...lalalala~

za petrelli said...

kalo diberi peluang. sye nak kawen ngan artis korea

wa manje said...

kalaulah diberi peluang,,,xnk hidup sakit mcm ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...