Followers

Saturday, February 5, 2011

contest siapa lagi kacak?! aku atau kau :))

asyik join contest org je kan..
kali nie onet nak buat contest pulak..
motif onet sebenarnye saje saje je..
da lame sebenarnye teringin nak buat contest nie..

CONTEST SIAPA LAGI KACAK?! aku atau kau:))

contest ni terbuka ok kepada lelaki ngn perempuan.. mesti korang terpikirkan.. nape mesti gune perkataan KACAK.. kalau kat semenanjung kacak nie cam sesuai tok lelaki kan.. tp lau kat sarawak pulak kacak 2 means CANTIK+CUN+pape je la kan.. so, sila2 la join ok kalau korang ase korang sangat KACAK :))


SYARAT PENYERTAAN:

1. mesti follow blog onetsikidal~blinknoty.blogspot.com~
[senang korang nak taw perkembangan contest nie]
2. letak banner contest nie dekat entry n sidebar blog korang
3. jangan lupe link kan blog onetsikidal
4. letak gamba korang yang PALING KACAK [buat sikit entry pasal gamba korang tue]
5. tag 5 orang kawan korang en bagitaw dorang ditag ok
6. sile tinggalkan link contest anda ke ruangan komen entry ini ok..
7. terbuke kepada lelaki en perempuan ye
8. tarikh tutup penyertaan 25mac2011..


cepat cepat join sebelum terlambat..
hadiah menarik menanti anda..
gud luck korang :)

9 comments:

nub said...

woaah menarik2!!

slamat sukses mnganjurkan kontes =)

auni said...

nub; heee suke2.. maw join?

akulah E-ra paSha said...

e-ra da join!!!!! hehe cgt exctd nyh..



http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/02/contest-siapa-lagi-kacak-aku-atau-kau.html

al-humairiey said...

join! http://ririeyscorner.blogspot.com/2011/02/haha-aku-baru-je-lepas-berblog-walking.html

Kimi Yun said...

xde keje so nk crik keje..auni, kite join contest kamoo...

http://sakurayaki.blogspot.com/2011/02/contest-siapa-lagi-kacak-aku-atau-kau.html

mizs nea said...

sy pn join gk..huhu.. http://lovelifemisznea.blogspot.com/2011/02/contest-siapa-lagi-kacak-aku-atau-kau.html

Liyana Z said...

nak join...hee

Liyana Z said...

Siap..:)
Onet, sila terjah gmbr kacak saya.heee

http://kmf20.blogspot.com/2011/03/contest-siapa-lagi-kacak-aku-atau-kau.html

Liyana Z said...

salam. cik onet...contest ni ada pemenangnya tak??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...