Followers

Wednesday, May 25, 2011

perasan MODEL kunon


ohh nmpk sedikit berhabuk belog kesayangan aku nie.. ntah la.. nak kate aku nie bz xde la pulak.. urmm ade la cikit2 sebab ari2 kene teman incik kacak aku lunch.. hee tp sekarang incik kacak agak sibuk sikit.. maka terbuang la mase aku yg byk kosong nie.. mau keje tp tak dapat2.. huh penat maa.. incik kacak suh jd pa die je.. amboi.. hahaa dlm ati sgt suke kan.. kenja kau onet..


mesti korang cam nak tau sape incik kacak nie kan.. np aku pgl die incik kacak.. kacak sgt ke pun.. kan3.. hahaaa perasan lebih je aku ni.. ade ke yg nak tau pun.. tak kisah la.. tak nak tau pun aku nk bagitau jugak :D before aku tunjuk cp incik kacak yg tak berape kacak mane pun sebenarnye.. aku nk gtaw np aku gelar die incik kacak kt cn.. sebab die suke ckp die kacak.. nk sedapkan ati die.. aku pun gelarkan je la incik kacak.. hahaa eh kau, jgn mara ye syg :)

ok guys.. nie la incik kacak tue.. kacak kan :) hee


okey.. da lari tajuk nmpk nye.. hahaa.. berbalik pada tajuk entry nie.. sebenarnye aku mang gile nk bergambar je sejak awal tahun hari tue.. aku pun tak tahu nape aku ade perasaan mcm tue.. bile org takde camera.. so hanya berbekalkan nset yg serba tak canggih tue je la teman aku tangkap gamba sini sane.. kesannye.. nie la gamba aku :)




tapi kini hati aku girang.. hahaa nak tau nape.. aku da ade photoG.. hee.. suke aku.. nak tau cp.. incik kacak la.. sian incik kacak.. ikut je la kemahuan aku snap gamba.. ehh silap.. sebenarnye bukan la kemahuan aku sgt.. incik kacak yg suh aku jadi model incik kacak.. hahahaa model kunon.. perasaan nk jd model tp tak de la sehebat org lain.. saje suke2 abiskan mase bersame.. incik kacak pun tgh ade feel nk belaja snap gamba yg cantik dan menarikkan.. so hasilnye begini..





hah ape pendapat korang?! ok tak untuk permulaan nie sebagai photoG.. biasela kan org baru belaja memang mcm nie.. tp lau ade minat, insyaAllh berhasil.. kan3.. yg kan bawah nie lak hasil tangan aku.. amacam?! hahaa tak mau kalah ngn incik kacak.. tp bg aku masih tak memuaskan ape yg aku amek nie.. aku paling suke bile aku berjaye focuskan kt objek yg aku nk amek n blurkan yg len.. sebelum nie adik aku ade jugak ajar tapi aku tak berjaye wat.. dan akhirnye aku berjaye jugak dengan tunjuk aja incik kacak.. tenkiu syg:)





::thanks for reading::


1 comment:

Kimi Yun said...

ehem2.....*wink3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...