Followers

Friday, January 16, 2009

MUET

rini result MUET kua,, cm biase ak ni mne pnah ksah pape test pown,, cm jwab atas angin je,, ni 2nd ak amik, first dpt band 2 je,, ak ni xpenah nk anggp sume exm pnting,,UPSR, PMR, SPM,STPM,, sme jew,, mls nk pgg bku,, xtaw la np, tp kali ni ak dpt bnd 3,, hahah,, kire ok la, buat pun xserius, lau srius msti up lg kan, pape pun da bsyukur sgt la, len kali mgkin akn up kn lg bnd ak niee,,, chaiyok3,, hahahah da kire hpy la ni,, nk mnx my huney blnje,, tp xtaw n k mnx ap, ad ape2 cdngan, gtaw k,,,

2 comments:

azmalina said...

mintak dy banje u shuppink lar. aha

auni said...

ok gak tu,,tq fwen,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...